Romania se afla intr-un top. Dar nu asa cum am vrea, intr-unul pozitiv, ci in unul al saraciei financiare. Romania este tara europeana in care populatia economiseste cel mai putin! Studiul arata ca 48% din adultii din Romania nu au niciun ban pus deoparte. La extrema cealalta, Luxemburgul este tara cu cele mai multe persoane care au economii (89% din repondenti).
O treime din europeni nu au economii, in timp ce in Spania si Italia, jumatate din populatie foloseste banii pusi deoparte, potrivit unui sondaj efectuat de ING Bank citat de EUobserver

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 14.000 de adulti din Romania, Austria, Belgia, Cehia, Franta, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Slovacia, Spania, Turcia si Marea Britanie.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)