Actionarul majoritar al Romanian International Bank S.A., Getin Holding S.A., a majorat in data de 19 februarie 2015 capitalul social al bancii printr-o noua infuzie de capital in valoare de 14 milioane lei. Tot la aceeasi data fondurile proprii ale bancii au fost consolidate printr-un imprumut subordonat in valoare de 1.820.000 euro.

Majorarea fondurilor proprii ale RIB S.A. face parte din strategia de continua dezvoltare si consolidare a grupului Getin Holding S.A. pe piata locala.

“Aportul de capital este o reconfirmare a angajamentului actionarului majoritar al RIB de a sustine si dezvolta cresterea pe piata locala. Anul 2015 este un an foarte important pentru noi; este anul in care eforturile interne pentru transformarea bancii intr-o institutie pregatita sa ofere produse si servicii simple, eficiente si usor de accesat vor fi dezvaluite sub forma unei noi abordari de business si de comunicare. Suntem optimisti ca prin noua abordare ne vom ridica la inaltimea asteptarilor tuturor celor care cauta in banca un partener cu care sa relationeze foarte usor atunci cand au nevoie de el.” Stephen James Orlesky – CEO Romanian International Bank S.A.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)