64% din romani declara ca sunt stresati, peste media din regiune de 60,5%, potrivit unui studiu Daedalus Millward Brown. In “topul” lucrurilor ce ii streseaza se regasesc si creditele. Romanii, cei mai indatorati europeni, sustin, in procent de 44,1%, ca sunt stresati de credite.

In top pe primele doua locuri regasim ca sursa de stres cresterea preturilor (47%) si starea economiei (44,9%). Apoi creditele, aceste “gauri negre” in bugete romanilor.

Nivelul de stres din Romania este mai mare decat in Cehia (43,6%) si Slovacia (50,6%), dar mai redus decat in Serbia (68,6%), Croatia (68,3%) sau Turcia, se arata in raportul citat de MEDIAFAX.

Romanii nu mai au timp sa se gandeasca la lucrurile cu adevarat importante

Spre deosebire de media din regiune, romanii sunt mai putin stresati de sanatatea personala sau a celor apropiati (28%), de viata de familie (11,3%) si de siguranta personala (4,7%),

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)