Aproape 90% din romani au abandonat in ultimul an unele proiecte din motive financiare, dar sunt gata sa cheltuiasca din nou pentru a-si mentine standardul de viata. In acest an romanii si-au mai propus sa economiseasca. Procentajul celor care vor sa economiseasca mai mult in 2012 s-a majorat de la 14 la 25%, potrivit unui studiu al companiei Cetelem realizat in parteneriat cu societatea de studii si consultanta BIPE.

Intrebati din ce cauze situatia financiara li s-a deteriorat in ultimii ani, respondentii au pus pe primele locuri, in ordine, cresterea costurilor, scaderea veniturilor si majorarea taxelor. Topul intentiilor de cumparare pentru 2012 este dominat de vacante – 50%, urmate de produsele electrocasnice (42%) si de lucrarile de renovare a locuintei (37%).

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)