Prin parteneriatul incheiat intre Romtelecom si OTP Bank Romania, clientii comuni ai celor doua institutii au de acum la dispozitie, pentru plata facturilor Romtelecom, serviciile Debit Direct si OTPdirekt, modalitati de plata moderne, sigure, rapide si eficiente, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Debit Direct:  siguranta, economie de timp si comision 0

Clientii care utilizeaza serviciul Debit Direct, nu mai au grija achitarii lunare a facturilor, platile fiind efectuate automat, la data scadentei, din contul curent. Serviciul Debit Direct de la OTP Bank Romania le ofera clientilor sai beneficii precum economie de timp si certitudinea ca facturile vor fi platite la timp, comisionul de plata fiind 0.

Platile sunt realizate direct din contul curent al clientului, deschis la OTP Bank Romania, iar operatiunea este efectuata in mod automat, la data scadentei. Activarea serviciului Debit Direct este foarte simpla. Clientii trebuie sa completeze un singur document, o singura data, in oricare din unitatile bancii din tara.

OTPdirekt

Clientii care prefera sa plateasca facturile Romtelecom online, fara comisioane de plata, au la dispozitie serviciul OTPdirekt – Internet Banking, de la OTP Bank Romania, un serviciu confortabil, rapid si sigur, care se potriveste perfect unui stil de viata modern. Pentru activarea serviciului, clientii pot semna contractul OTPdirekt in oricare dintre unitatile bancii din tara.

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)