Compania de brokeraj in asigurari Safety Broker a intermediat in anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decat la nivelul anului 2011, depasind cu circa 6 milioane euro obiectivele anunţate. Safety Broker isi confirma astfel, inca o data, poziţia de cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in România.

Din totalul subscrierilor realizate in 2012, poliţele de raspundere civila auto (RCA) reprezinta circa 22,5 milioane euro, in timp ce subscrierile aferente asigurarilor auto CASCO s-au ridicat la 8,3 milioane euro.

Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker a declarat: “A fost un an al recordurilor pentru Safety Broker din toate punctele de vedere: cresterea extraordinara a business-ului, dezvoltarea reţelei teritoriale care acum acopera intreaga ţara, consolidarea echipei de management, a forţei de vânzare, lansarea proiectului online goya.ro … De altfel, am inceput in forţa si anul 2013, in care ne propunem sa crestem cu cel puţin 22% intermedierile de asigurari si sa fim alaturi de clienţii nostri, ca intotdeauna”.

“Ca si strategie de dezvoltare, in 2013 am decis sa lansam noi platforme online si, de asemenea, sa accesam clienţii corporate – companii de talie medie si mare – prin intermediul unei divizii dedicate acestui segment si a unei echipe de profesionisti specializaţi in tehnicile de risk management: Safety Corporate”, concluzioneaza reprezentantul Safety Broker. Noua divizie va fi lansata cu ocazia Conferintei Anuale Safety din 22-24 martie 2013.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)