Salariile functionarilor din banci prezinta interes de fiecare data pentru opinia publica, aceasta situatia fiind determinata, in primul rand, de remunerarea extrem de atractiva de care are parte personalul institutiilor de credit in comparatie cu salariatii din alte domenii. Orice referire la veniturile de care beneficiaza bancherii atrage instinctiv atentia tuturor.

Cat este legenda si cat este adevar in ceea ce priveste salariile pe care le primesc functionarii bancari in functie de postul ocupat stiu cu siguranta cei care fac parte din breasla de profil. Tocmai de aceea, publicatia online www.bankingnews.ro va pune la dispozitie posibilitatea de a comenta pe aceasta tema si, de ce nu, de a aduce putina lumina in aceasta privinta, ”divulgand” lefurile angajatilor din banci, in functie de jobul prestat. Daca stiti cum stau cu adevarat lucrurile sau daca aveti ceva de spus referitor la subiectul propus puteti adauga opinia dumneavoastra la finalul acestui articol la sectiunea ”Adauga comentariu”.

Pana una alta, va oferim noi o lista orientativa cu salariile pe care le incaseaza functionarii bancari, prezentata de www.cariereonline.ro. Potrivit acestei publicatii, sectoarele de activitate care au cunoscut cresteri salariale in 2011 vor continua ascensiunea si in 2012. Laura Rada, Business Development Manager al companiei de resurse umane Smartree, spune, citata de www.cariereonline.ro, ca “vanzarile, IT-ul dar si institutiile financiar-bancare isi vor recompensa in continuare salariatii despre care spun ca aduc valoare in companie”.

Ce salarii se anunta pentru 2012 in banci
Collection officer: 200 – 300 euro;
Analist credite: 400 – 500 euro;
Front office: 350 – 450 euro;
Back office: 400 euro;
Sef agentie: 700 – 1.200 euro.

Asteptam comentariile dumneavoastra!!!

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)