Angajatii din piata financiar-bancara au numarat mai multi bani in portofel si in luna noiembrie. Castigul salarial mediu net a crescut in noiembrie 2012, fata de luna anterioara, cu 23 lei, sau 1,5%, la 1.575 lei, cele mai mari mai mari cresteri au fost de 21,6%, in activitati auxiliare intermedierilor financiare (inclusiv activitati de asigurare si fonduri de pensii).
“In luna noiembrie 2012, in majoritatea activitatilor din sectorul economic nivelul castigului salarial mediu net a inregistrat usoare cresteri fata de luna octombrie 2012 ca urmare a acordarii de prime (inclusiv premii ocazionale), sume din alte fonduri (inclusiv tichete de masa) sau a realizarii de productii ori incasarilor mai mari (functie de contracte)”, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica / INS.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)