Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a interzis temporar activitatea a 11 brokeri de asigurari, a retras autorizatia de functionare la sase brokeri si a retras avizul conducerii executive la 11 brokeri. CSA a finalizat un numar de 78 de controale la brokerii de asigurari, din care 32 de actiuni de control periodic si 46 de actiuni de control inopinat. Potrivit institutiei, au fost supusi actiunilor de control 75 de brokeri de asigurare, la trei dintre acestia realizandu-se cate doua actiuni de control .

Ca urmare a acestor actiuni, Consiliul CSA a dispus sanctiuni printre care: avertisment scris catre conducerea executiva la 26 de brokeri, amenda data societatii in cazul unui broker, amenda data in sarcina conducerii executive la 13 brokeri, interzicerea temporara a activitatii la 11 brokeri, retragerea avizului conducerii executive la 11 brokeri si retragere autorizatie de functionare la sase brokeri.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)