Horia Ciorcila, presedintele de aproape 10 ani al consiliului de administratie de la Banca Transilvania si unul dintre principalii actionari ai institutiei de credit, a declarat pentru Ziarul Financiar, ca noul sef al bancii va fi roman si urmeaza a fi ales in maximum o luna.

“Cautam o persoana compatibila cu filozofia, viziunea si strategia bancii. Vrem sa fie roman fiindca e mult mai practic in aceasta perioada de dezvoltare”, a mentionat Ciorcila, care in calitate de presedinte al board-ului trebuie sa gaseasca acest CEO. Cand va fi gasit? “Vrem ca intr-o luna maxim sa ne decidem”, a adaugat el.

Detalii despre activitatea Bancii Transilvania si despre strategia pe care a adoptat-o banca in perioada de criza financiara sau amanunte privind disponibilitatea actionarilor Bancii Transilvania de a vinde institutia sau de a opera o achizitie pe piata bancara romaneasca sunt prezentate intr-un interviu acordat de Horia Ciorcila pentru www.zf.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)