Raiffeisen Bank este în top 5 bănci in România și deservește 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice.

Raiffeisen Bank oferă persoanelor juridice IMM-uri certificate de semnătură digitală calificată, în condiți preferențiale. Prin parteneriatul incheiat cu Trans Sped, furnizor român de soluții de transformare digitală cu prezență globală, clienții băncii vor beneficia de un discount suplimentar semnificativ celor care dețin și achiziționează semnatură electronică printr-un card Visa Business emis de Raiffeisen Bank.

Semnatura electronica cu certificat digital calificat emisa de Trans Sped este acceptata, recunoscuta si opozabila in justitie pe pietele din Romania, Uniunea Europeana, America de Nord si pe toate pietele unde este recunoscuta legislatia europeana sau nord-americana.

„Prin parteneriatul pe care l-am încheiat cu Trans Sped și VISA Business, Raiffeisen Bank continuă să adauge noi servicii si produse care răspund nevoilor actuale ale clienților, oferite în condiții deosebit de avantajoase. Cu ajutorul semnăturii electronice calificate, doar cu un telefon mobil sau laptop se pot semna oricand și de oriunde documente importante ale companiilor.” a spus Raluca Nicolescu, director executiv IMM la Raiffeisen Bank.

“Misiunea noastră este să ajutăm companiile în procesul de transformare digitală, iar parteneriatul cu Raiffeisen Bank este încă un pas în această direcție. Venim în întâmpinarea firmelor și le oferim certificate digitale calificate la prețuri preferențiale, pentru a-i ajuta să economisească timp și bani. Astăzi, toate instituțiile publice acceptă semnătura electronică cu certificat digital calificat. În plus, contractele cu partenerii și chiar documentele utilizate în relațiile de muncă pot fi semnate digital foarte rapid și foarte sigur. Transformarea digitală începe cu certificatele digitale”, a declarat Camelia Ivan, CEO Trans Sped.

Certificatul digital calificat poate fi obținut online, din fața ecranului, fără deplasări suplimentare, prin intermediul soluției certificate de identificare video pusă la dispoziție de Trans Sped.

Conform Regulamentului 910/2014 (eIDAS), semnătura electronică cu certificat digital calificat este non-repudiabilă în justiție și are valoare legală similară cu semnătura olografă. Certificatele digitale calificate emise de Trans Sped sunt acceptate, recunoscute și opozabile în justiție pe piețele din România, Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii și pe toate piețele unde este recunoscută legislația europeană sau nord-americană.

Trans Sped oferă servicii de transformare digitală, fintech, digitalizare și automatizare procese, precum și soluții bazate pe certificatele digitale de semnături electronice calificate, avansate și simple, precum și mărci temporale calificate, sigilii electronice calificate și soluții de arhivare electronică certificate conform legislatiei naționale și europene. Trans Sped este furnizor de servicii de încredere (Trust Service Provider) recunoscut pe piața internațională. Certificatele digitale emise de Trans Sped sunt incluse în Lista de Încredere a UE (EU Trusted List) și sunt cross-certificate cu Federal Bridge of US, fiind astfel recunoscute de către instituțiile, companiile și organismele publice sau private din SUA și din UE.

Trans Sped este de asemenea membru SAFE Identity, ETSI și al consorțiului Cloud Signature. Prin soluțiile oferite, Trans Sped ajută la nivel global companiile din domeniile farmaceutic și biotehnologie, financiar-bancar, asigurări, utilități, retail, automotive, precum și alte industrii să-și digitalizeze procesele și să devină mai mai eficiente.

Obține certificatul digital AICI

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)