Plenul Senatului a respins luni proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţa 61/2015 pentru amanarea pană la data de 31 decembrie 2016 a termenului de intrare în vigoare a Legii privind procedura insolvenţei persoanelor fizice, anunta Agerpres. Proiectul urmeaza sa intre în dezbaterea Camerei Deputatilor, care este for decizional.

Guvernul, în calitate de iniţiator al actului normativ, îşi argumentează, în expunerea de motive, necesitatea prorogării termenului de intrare în vigoare a acestei legi prin aceea că domeniul reglementat este complex şi că termenele pentru elaborarea normelor de aplicare a actului normativ şi înfiinţare a Comisiilor de insolvenţă la nivel central şi teritorial sunt foarte scurte.

Proiectul de lege a fost respins cu 63 de voturi ”împotriva”, 28 de voturi ”pentru” şi 3 abţineri.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)