Sensiblu si TBI Credit desfasoara o campanie care ofera avantaje clientilor fideli care folosesc cardul TBI Credit la achizitionarea unor produse din farmaciile Sensiblu:  10% discount de fidelitate si 10% bani inapoi prin cardul TBI Credit, anunta banca. Promotia este valabila la nivel national, in perioada 27 septembrie 2013 – 31 decembrie 2014 si se aplica la achizitionarea oricarui produs din farmaciile Sensiblu. Oferta se adreseaza atat clientilor interesati de obtinerea unui card TBI Credit, cat si tuturor clientilor TBI Credit care sunt deja detinatori de carduri.

“Preocuparea permanenta pentru bunastarea si sanatatea pacientilor nostri se reflecta nu doar in gama larga de produse si servicii farmaceutice, ci si intr-o serie de campanii si promotii care sa le arate cat de importanti sunt pentru noi. Multumirea celor care trec pragul farmaciilor este barometrul reusitei actiunilor noastre, motivandu-ne sa continuam sa-i premiem prin acest gen de campanii, concepute impreuna cu parteneri serioși și dedicati.” a declarat Dan Nicolescu, Director Marketing Sensiblu.

“Totul pentru client. Este motorul care pune in miscare intreaga dinamici a TBI Credit. Avem ecouri foarte bune din partea posesorilor de carduri TBI Credit atunci cand lansim asemenea campanii, motiv pentru care am decis si le mirim numirul si amploarea. Cautam permanent noi parteneri si noi modalititi de a ne raspliti clientii.” a declarat Traian Baicu, director general TBI Credit.

Reducerea de 10% se acorda de catre Sensiblu conform reglementirilor privind comercializarea produselor medicamentoase si a regulamentului cardului de fidelitate Sensiblu la suma achitata de client, cu exceptia cazurilor in care, in urma reducerii se obtine un pret mai mic decat pretul de achizitie al acelui produs.

TBI Credit ofera clientilor sai un procent de 10%  inapoi din pretul achitat pentru achizitionarea produselor din farmaciile Sensiblu, utilizand cardul emis de TBI Credit, in conformitate cu regulamentul Programului ‘Cheltuiesti, dar si primesti!’

Mai multe detalii despre campanie si programul “Cheltuiesti, dar si primesti!” gasiti pe www.tbicredit.ro si www.sensiblu.com.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)