Publicatia online www.BankingNews.ro realizează un colaj de opinii ale celor mai importante personalități din industria bancară din România despre campania de vaccinare împotriva COVID-19. Astfel, am dorit să aflăm de la cât mai mulți bancheri din top management-ul băncilor locale care este opțiunea personală în ceea ce privește vaccinul și părerea proprie despre campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Sergiu Manea, Chief Executive Officer BCR, a menționat pentru BankingNews: “Vaccinarea este singura cale de a lupta împotriva acestei pandemii și de a reveni, într-un timp rezonabil, la viața de dinainte. Cred că suntem datori să le mulțumim tuturor cercetătorilor, medicilor și personalului medical, care au făcut posibilă această imunizare, într-un timp record, și care lucrează acum, zi și noapte, ca s-o transpună și în realitate. Este rândul nostru să-i sprijinim și să le acordăm încrederea noastră. Poate fi și contribuția noastră la efortul de a opri acest virus. Mă voi vaccina de îndată ce acest lucru este posibil. Nu mă interesează cu ce vaccin, unde și când, îmi voi aștepta rândul și voi face acest vaccin!”.

Guvernul va introduce astăzi, prin Ordonanța de Urgență, bancherii și asigurătorii din front office pe lista persoanelor care vor putea fi vaccinate în cea de-a doua etapă a campaniei naționale. Peste 75% dintre angajații din industria bancară și din domeniul asigurărilor care lucrează în contact direct cu clienții doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 cât mai repede, susține, într-un interviu acordat BankingNews, Paraschiv Constantin, președintele Federației Sindicatelor din Asigurări și Bănci. ”În sectorul financiar bancar și de asigurări din Romania nu s-a luat niciodată în discuție obligarea salariaților de a se vaccina, demersurile noastre având la bază cererea membrilor de sindicat, care au conștientizat că un proces de imunizare reușit înseamnă o garanție mai mare a sănătății lor”, menționează Paraschiv Constantin.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)