Doar pe 1 iunie 2013, clientii care semneaza un contract pentru emiterea cardului Carrefour MasterCard vor primi o rama foto speciala pentru poza copiilor sau a celor dragi lor. Intrucat si-a propus sa fie cat mai simplu, transparent si de incredere, cardul de credit Carrefour ii va surprinde placut pe cei care semneaza un contract de emitere pe data de 1 iunie 2013. Clientii vor primi pe loc o rama foto cu design special pentru copii, pe care o pot folosi pentru a expune poze cu cei mici sau cu persoanele dragi din viata lor. Pot beneficia de acest bonus inedit toti cei care solicita un card emis de BRD Finance.

Mereu alaturi de prietenii sai, cardul Carrefour le ofera posesorilor numeroase promotii si facilitati de plata la utilizarea ulterioara in hipermarketurile Carrefour – bani inapoi pe card, rate cu 0% dobanda pentru produse alimentare si electro-IT, rambursarea cu 0% dobanda a sumelor in timpul perioadei de gratie de pana la 47 zile si cadoul dulce aniversar. Toate aceste avantaje sunt prezentate cat se poate de transparent pe site-ul www.carrefour.ro, precum si in cadrul materialelor disponibile la operatorii Servicii Financiare.

In ceea ce priveste obtinerea cardului Carrefour MasterCard, solicitarea de emitere se proceseaza foarte rapid, doar pe baza actului de identitate si a unui document care sa ateste veniturile (adeverinta de salariu sau talon de pensie), totul desfasurandu-se in timpul unei simple vizite intr-un hipermarket Carrefour. Operatorii birourilor de Servicii Finaciare vor oferi pe loc, in maximum 10 minute, un prim raspuns, iar ulterior, in cel mult 2 ore, dupa semnarea contractului, clientii pot merge acasa cu produsele dorite.

Inca de la inceputul anului, prin sloganul “Prietenul tau cel mai bun”, cardul Carrefour si-a propus sa comunice simplu si transparent despre beneficiile si caracteristicile sale, sa fie alaturi de posesori in momentele dificile dinaintea salariului sau atunci cand acestia au nevoie de un imprumut, fara dobanda. Cu prilejul aniversarii Carrefour a 12 ani de activitate in Romania, cardul Carrefour pregateste campanii surpriza pentru a rasplati fidelitatea tuturor clientilor sai.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)