Volksbank este in permanenta cautare de bancheri cu experienta care pot fi integrati in echipa institutiei de credit. Simona Zinca, Directorul Directie Resurse Umane din cadrul Volksbank a acordat un interviu, in exclusivitate pentru www.iLikeBanking.ro, subliniind faptul ca ”suntem intotdeauna deschisi in analizarea oricaror aplicatii spontane atunci cand este vorba de candidati bine pregatiti si cu un potential ridicat si care pot fi integrati in cadrul organizatiei noastre”.

De altfel, Volksbank are disponibile numeroase pozitii in ariile Financiar, Risc, Juridic, Vanzari in cadrul retelei de sucursale. Referindu-se la previziunile pentru piata muncii din domeniul bancar, Simona Zinca este de parere ca anul 2014 nu va fi diferit de anii anteriori, asteptandu-se ca tentinda de restrangere si consolidare a sistemului bancar sa continue si pe parcursul acestui an.

Citeste interviul integral acordat de Simona Zinca, directorul Directiei Resurse Umane din cadrul Volksbank, pe www.iLikeBanking.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)