Banca Comerciala Carpatica lanseaza o noua optiune in cadrul serviciului SMS Alert pentru clientii persoane juridice: alerta prin SMS a instrumentelor de debit aflate in decontare. Serviciul SMS Alert pentru clientii persoane juridice este un instrument modern de informare asupra tranzactiilor efectuate cu cardul, care se extinde acum si asupra instrumentelor de debit aflate in decontare, oferind control şi siguranta, prin:
·    control imediat asupra situatiei contului
·    control asupra tranzactiilor realizate cu cardul
·    informare asupra instrumentelor de debit aflate in decontare

Alerta SMS va fi transmisa sub forma de mesaj text, pe telefonul mobil al clientului, cu o zi inainte de debitarea contului şi va contine: tipul instrumentului de debit, referinta instrumentului de debit, beneficiarul instrumentului de debit şi suma de plata.

In vederea promovarii acestui produs inovativ pe piata bancara romaneasca BCC desfasoara o campanie promotionala adresata clientilor persoane juridice. Pana la data de 15.01.2013, clientii care au instrumente de debit in decontare vor primi gratuit mesaje ce vor cuprinde informatii privind tipul instrumentului de debit, referinta lui, beneficiarul si suma de plata
La finele campaniei promotionale, clientii care doresc sa primeasca in continuare alerte SMS pot sa opteze pentru una din cele doua variante disponibile:
a) Alerta integrala – banca trimite SMS pentru toate tranzactiile derulate prin intermediul cardului (plati şi retrageri numerar) şi pentru instrumentele de debit aflate la plata, indiferent de valoarea acestora.
b) Alerta personalizată – banca trimite SMS pentru tranzactiile de retragere numerar de la ATM, plati la POS si plati pe Internet, de valoare mai mare sau egala cu pragul de alertare stabilit de client şi/ sau pentru instrumentele de debit aflate la plata, indiferent de valoarea acestora.

„Acest serviciu este cu adevarat necesar firmelor care doresc sa aiba un control permanent asupra sumelor de bani tranzactionate. Clientii sunt astfel informati in timp real si despre instrumentele de debit aflate in decontare, aditional SMS-ului transmis de banca asupra modului in care sunt utilizate cardurile companiei.” declara George Ciobanasu, Director General Adjunct Banca Comerciala Carpatica.

Mai multe informatii despre acest serviciu sunt disponibile pe site-ul bancii www.carpatica.ro, la sectiunea IMM si Corporate > Servicii > SMS Alert PJ.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)