Fiscalitatea, concurenta si lipsa cererii erau cele mai presante probleme ale companiilor, in perioada octombrie 2014 – martie 2015, releva datele unui sondaj privind accesul la finantare al companiilor nefinanciare din Romania si capacitatea acestora de a face fata unor conditii financiare nefavorabile publicat, marti, pe site-ul Bancii Nationale a Romaniei (BNR).

“Fiscalitatea, concurenta si lipsa cererii se mentin, in aceasta ordine, in clasamentul alegerilor companiilor cu privire la cele mai presante probleme. Ponderea companiilor care au declarat ca accesul la finantare reprezinta o problema presanta a ramas neschimbata (16% dintre firme). Ponderea companiilor cu credite este superioara ponderii companiilor fara credite din punct de vedere al considerarii accesului la finantare ca fiind o problema presanta (20%, respectiv 13%)”, informeaza BNR.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)