Florin Dănescu – Președinte Executiv Asociația Română a Băncilor, Andrei Liviu Stamatian – Prim-Vicepreședinte CEC Bank, Elena Ungureanu – Deputy Country Manager România Visa Europe, Mihaela Ciupală – Account Manager MasterCard, Oana Ilaș –  Director Direcția Dezvoltare și Management Carduri Banca Transilvania, Dana Mușat – Director Carduri BCR și Antim Iordache – Director Carduri și Online Banking Idea Bank sunt speakerii celei de-a doua ediții a conferinței ”EU plătesc cu cardul”, care va avea loc pe 17 martie 2016, la Athenee Palace Hilton, Sala Vivaldi.

Discuțiile vor fi axate pe perspectivele de dezvoltare ale industriei de carduri din România. Ce noutăți pregătesc jucătorii de pe piața de profil, care sunt direcțiile de dezvoltare și cum evoluează comportamentul românilor posesori de carduri sunt câteva dintre aspectele ce vor fi lămurite în cadrul evenimentului.

Conferința va surprinde și implicațiile generate de noul Regulament privind comisioanele interbancare (MIF Regulation), care limitează valoarea acestor taxe la 0,2% din valoarea tranzacției, în cazul cardurilor de debit, și 0,3% pentru cardurile de credit.

Anul 2015 a consemnat o evoluție foarte bună pe piața instrumentelor de plată, segmentul cardurilor de credit marcând cele mai mari creșteri înregistrate după anul 2009. In aceste conditii, este cu atat mai necesara consolidarea procesului de educatie financiara in randul consumatorilor privind utilizarea corecta a cardurilor de credit.

afis-conferinta

Totodată, prin temele și subiectele abordate, Conferința ”EU plătesc cu cardul” va fi un prilej special pentru promovarea utilizării cardului bancar ca instrument de plată la comercianți, la ghișeele instituțiilor statului pentru achitarea taxelor și impozitelor și la cumpărăturile online.

Conferința ”EU plătesc cu cardul” este un proiect dezvoltat cu susținerea Asociației Române a Băncilor, Partenerii evenimentului fiind Visa, MasterCard, Banca Transilvania, BCR și Idea Bank, cărora le mulțumim pentru implicare.

Accesul la acest eveniment este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Pentru a va inscrie pe lista participantilor la conferința ”EU plătesc cu cardul”, transmiteți un email la gabriela.dinu@bankingnews.ro, cu subiectul ”Participare Conferinta” și urmatoarele specificații: Nume, Companie, Functie, Telefon și Email.

Organizatorul își rezervă dreptul de a selecta publicul din audiență.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)