Sapte banci deruleaza in momentul de fata campanii de recrutare care vizeaza ocuparea unor posturi pentru departamentele IT, specialistii din domeniul de profil putand gasi in cadrul institutiilor de credit joburi foarte bine platite. Raiffeisen Bank, Volksbank, UniCredit Tiriac Bank, ING Bank, Millennium Bank, BRD si Alpha Bank sunt bancile care au scos la concurs joburi destinate pentru specialisti IT, absolventilor de studii superioare in tehnologia informatiei (Automatica, Electronica, Telecomunicatii, Matematica Informatica, Cibernetica).

Persoanele care vor ocupa asemenea pozitii in cadrul institutiilor de credit vor avea responsabilitati care au vedere monitorizarea si administrarea infrastructurii de productie/test/prelive pentru tehnologiile din aria de responsabilitate, analizarea si rezolvarea incidentelor din mediul de productie sau participarea la proiectele IT (analiza, design, testare, implementare medii test si productie, analize post implementare).

De asemenea, acestia elaboreaza specificatiile de analiza pe baza cerintelor de dezvoltare si/sau modificare a solutiei si participa alaturi de membrii echipei de proiect si/sau echipa IT la identificarea, elaborarea si validarea cerintelor de dezvoltare de solutii de business intelligence si raportare.

Va prezentam in continuare cateva dintre joburile la care puteti aplica direct pe www.ilikebanking.ro, disponibile la Volksbank, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Alpha Bank si Millennium Bank.

* Volksbank – IT Reporting Developer (APLICA ACUM)
* Volksbank – Applications Administrator (APLICA ACUM)
* Raiffeisen Bank – IT Change Manager (APLICA ACUM)
* Raiffeisen Bank – Responsabil Solutii IT (APLICA ACUM)
* Raiffeisen Bank – Responsabil Incidente IT&C (APLICA ACUM)
* Millennium Bank – Analist Programator (APLICA ACUM)
* UniCredit Tiriac Bank – IT Network/VMware Administrator (APLICA ACUM)
* UniCredit Tiriac Bank – IT Analyst Business Intelligence (APLICA ACUM)
* Alpha Bank – Administrator Sistem, Directia IT (APLICA ACUM)

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)