Dacă eşti student, masterand sau doctorand al unei instituţii de învățământ cu profil economic, financiar-bancar sau de afaceri, poţi participa la un stagiu practic de 4 săptămâni la banca centrală a României.

Începând cu 1 iulie 2003, Banca Naţională a României oferă persoanelor care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate posibilitatea desfăşurării unor stagii de practică de scurtă durată la sediul central al acesteia.

Candidații transmit documentele pe adresa de e-mail resurse.umane@bnro.ro. Scrisorile de recomandare pot fi transmise direct de persoanele care recomandă participanții pentru stagiul de practică în BNR.

În fiecare an se organizează câte două serii de câte maxim 4 săptămâni, la fiecare dintre acestea putând participa cel mult 6 persoane. Datele la care încep stagiile de practică sunt 1 iulie şi 1 august.

Direcţiile implicate în program şi domeniile de interes general, în cadrul cărora candidaţii vor propune tematici de cercetare concrete:
* Direcţia politică monetară
* Direcţia modelare şi prognoze macroeconomice
* Direcţia stabilitate financiară
* Direcţia studii economice
* Direcţia relaţii internaţionale
* Direcţia Rezoluție Bancară

Condiții de eligibilitate

Calitatea de student sau participant la un program de masterat în domeniul științelor economice și juridice.
Cunoaşterea limbii engleze.
Neparticiparea, în anii anteriori, la un stagiu de practică în cadrul BNR.

Documente necesare pentru înscriere: citeste AICI

Transmitere a documentelor
Termenul limită de înscriere pentru desfăşurarea stagiilor de practică în BNR este după cum urmează:
Pentru luna iulie – ulima zi de transmitere a documentelor este 31 mai 2018.
Pentru luna august – ultima zi de transmitere a documentelor este 30 iunie 2018.

 

Candidații transmit documentele pe adresa de e-mail resurse.umane@bnro.ro.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)