Rigid dar cald, sobru dar bland, calm dar pertinent, Steven van Groningen isi masoara cu grija cuvintele asa cum isi dozeaza efortul atunci cand alearga la maraton. Vorbeste o romana impecabila, selectand insa cuvintele dupa un sablon occindetal, fapt ce-i tradeaza originea. Olandezul care conduce Raiffeisen Bank de peste 11 ani inspira siguranta, incredere si liniste.

Este cel mai statornic sef de banca locala si a reusit, prin adoptarea unei politici echilibrate de dezvoltare, sa asigure Raiffeisen Bank locul fruntas in topul celor mai profitabile banci din Romania.

Secretul evolutiei line consemnate de institutia de credit, chiar si in anii de criza financiara, este cu siguranta consecventa lui Steven van Groningen, care nu s-a lasat impresionat nici de cresterile spectaculoase din bankingul mioritic din anii de boom economic (2006 – 2008) si nici de socurile si lipsurile economiei romanesti din 2009 pana in prezent.

Seful Raiffeisen Bank spune ca nu l-a interesat niciodata cota de piata a bancii, ci s-a concentrat pe modul in care este perceputa institutia de credit de catre clienti si pe capacitatea de a furniza calitate, nu neaparat cantitate. Citeste continuarea materialului pe www.ilikebanking.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)