Publicatia online www.bankingnews.ro are o super oferta care vizeaza studiile de piata disponibile contra cost, aplicand o reducere substantiala la pretul de catalog.

Practic, acum aveti posibilitatea de a achizitiona un pachet de 9 studii de piata, care prezinta cifrele anului 2011 pe anumite segmente de activitate bancara, al carui pret este de 69 euro, fata de 201 euro cat valoreaza materialele conform tarifelor standard.

Pachetul BankingNews , disponibil aici, include 9 analize ce contin informatii unicat care dezvaluie tabloul complet alcatuit de raportarile bancilor pe cateva dintre cele mai importante sectoare din domeniul de profil, dupa cum urmeaza:

* Top banci dupa credite si depozite in 2011 (pret standard – 27 euro)
* Topul bancilor pe Internet Banking in 2011 (pret standard – 39 euro)
* Cum isi impart bancile piata de private banking (pret standard – 27 euro)
* Topul bancilor pe piata de carduri in 2011 (pret standard – 39 euro)
* Topul bancilor dupa reteaua de ATM-uri si POS-uri in 2011 (pret standard – 13 euro)
* Bilantul bancilor pe fonduri europene in 2011 (pret standard – 17 euro)
* Topul bancilor dupa numarul de agentii si angajati in 2011 (pret standard – 13 euro)
* Topul bancilor dupa numarul de clienti in 2011 (pret standard – 13 euro)
* Top 10 banci in primele 15 orase din Romania (pret standard – 13 euro)

Materialele pot fi achitate prin intermediul portalului securizat PayPal cu ajutorul platii online cu cardul bancar. PayPal asigura siguranta tranzactiei fiind unul din cei mai mari furnizori de servicii de plata prin Internet. Studiile de piata comandate vor fi livrate prin email, in format PDF, de indata ce plata dumneavoastra a fost Pentru a achizitiona pachetul promotional de 6 analize, care valoreaza acum 69 EURO, da click pe butonul ”Cumpara” pentru a realiza plata cu cardul.

 

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)