Isarescu vorbeste astazi la BNR despre cum se va schimba fata sistemului bancar in urma crizei internationale, in timp ce ministrii delegati pentru afaceri europene polonez, francez si german au subliniat, luni, la Varsovia, necesitatea de a se pune in practica proiectul de supervizare bancara “cat mai curand posibil”.

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu va prezenta marti perspectivele sistemului bancar international in cadrul conferintei internationale “The Power of the Mind” organizata la banca centrala cu ocazia reuniunii anuale a Adunarii Generale a Clubului de la Roma.

In cadrul conferintei va fi prezentat raportul “2052 – a Global Forecast for the Next Forty Years”, de Jorgen Randers. “Nu este un raport in care se va spune cu precizie ce se va intampla. Este un raport care invita la dezbatere, scrutarea viitorului, un raport ce ridica semne de intrebare. Chiar daca raportul lansat in urma cu 40 de ani nu s-a confirmat decat in mica masura, atunci s-a declansat miscarea ecologista, a inceput lupta impotriva poluarii”, a declarat Isarescu, care este presedintele Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)