Update. Din motive obiective, organizarea Evenimentului iLikeBanking, programat pentru zilele de 8, 9 si 10 mai 2014 la Institutul Bancar Roman, a fost amanata pentru luna octombrie 2014, data exacta urmand a fi stabilita si anuntata ulterior.

Media Press Boutique, editor al publicatiilor online www.iLikeBanking.ro si www.BankingNews.ro, organizeaza in perioada 8 – 10 mai 2014, la Institutul Bancar Roman, ”Zilele iLikeBanking”, un eveniment exclusivist dedicat comunitatii bancare, care va avea in centrul atentiei resursa umana din domeniul de profil pe fondul provocarilor alimentate de noua realitate economica si sociala.

”Zilele iLikeBanking” se bucura de sustinerea Asociatiei Romane a Bancilor si a Institutului Bancar Roman, in calitatea de ”Parteneri Institutionali”. De asemenea, in perioada imediat urmatoare este asteptata confirmarea Bancii Nationale a Romaniei, care se va alatura demersului www.iLikeBanking.ro si www.BankingNews.ro tot in calitate de ”Partener Institutional – Zilele iLikeBanking”.

”Demersul organizarii Zilele iLikeBanking are ca scopuri umplerea vidului de imagine pe care-l resimte domeniul bancar si sustinerea ideii de banking in societatea romaneasca. Indemnul iLikeBanking confirma placerea unor oameni de a face banking, reda simbolistica acestei meserii speciale, afirma sustinerea domeniului de profil pentru oameni si afaceri, transmite mesaje, subliniaza atitudini si promoveaza banking-ul in special si in general. iLikeBanking isi propune sa devina un mod de viata, un tel pentru tineri, un gen de socializare, un model pentru alte domenii de activitate, un nou inceput pentru sectorul bancar si o confirmare a faptului ca lucrurile merg mai departe”, a declarat Cornel Dinu, Project Manager www.iLikeBanking.ro si www.BankingNews.ro.

Florin Danescu si Gabriela Hartescu, printre speakeri la ”Simpozionul iLikeBanking”

[dropcap]8[/dropcap] mai 2014 va marca desfasurarea unei dezbateri sub titulatura ”Simpozion iLikeBanking”, in cadrul careia factori de decizie si specialisti din mediul bancar vor comenta pe larg subiecte care fac referire la Conduita, Incredere, Integritate, Transparenta si Etica in banking. Totodata, vor fi abordate teme de actualitate despre pregatirea si perfectionarea profesionala, tendintele pe piata muncii din industria bancara, politicile de resurse umane dupa criza financiara si conceptele banking-ului modern. Audienta va fi constituita din reprezentantii mass-media, personalitati din comunitatea bancara/mediul academic si studenti din cadrul facultatilor cu profil financiar-bancar.

Printre speakerii simpozionului confirmati pana in prezent se afla Florin Danescu – presedinte executiv Asociatia Romana a Bancilor si Gabriela Hartescu – director general Institutul Bancar Roman.

BCR si Banca Transilvania, primele banci inscrise la Targul joburilor bancare – iLikeBanking

[dropcap]I[/dropcap]n zilele 9 si 10 mai 2014, se va desfasura ”Targul joburilor bancare – iLikeBanking”, manifestare dedicata procesului de recrutare sustinut de institutiile de credit, prin promovarea oportunitatilor de munca si a programelor de internship si practica derulate de banci.

Evenimentul va oferi specialistilor de resurse umane din cadrul institutiilor de credit oportunitatea de a intra in contact direct cu persoanele care doresc sa imbratiseze meseria de bancher sau celor care vizeaza schimbarea actualului loc de munca.

Primele banci care si-au anuntat participarea la ”Targul joburilor bancare – iLikeBanking” sunt doua dintre cele mai mari institutii de credit din Romania, respectiv BCR si Banca Transilvania.

”Prin participarea la ”Zilele iLikeBanking”, in calitate de angajator la Targul joburilor bancare – iLikeBanking si/sau de specialist si formator de opinie in cadrul Simpozionului iLikeBanking, bancile se bucura de nobletea, eleganta, unicitatea si atentia speciala asigurate de caracterul exclusivist al evenimentului si locatia Institutul Bancar Roman. Bancile merg la tinta in procesul de promovare a oportunitatilor de munca si a programelor de internship si practica derulate. De asemenea, prin prezenta la Zilele iLikeBanking, departamentele de resurse umane sustin direct activitatea de marketing si comunicare a bancii si indirect imaginea domeniului bancar si breasla de profil. Totodata, bancile sunt active in social-media, fiind prezente in reteaua de socializare Facebook ca parte integranta a unui slogan – iLikeBanking – care face cinste acestei categorii profesionale”, a precizat Cornel Dinu, Project Manager www.iLikeBanking.ro si www.BankingNews.ro.

Termenul limita pentru accesarea ultimei comenzi pentru participarea la ”Targul joburilor bancare – iLikeBanking” este data de 28 aprilie 2014. Pentru detalii, oferta de participare si/sau rezervari reprezentantii bancilor pot folosi adresele de e-mail cornel.dinu@bankingnews.ro si gabriela.dinu@bankingnews.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)