Taxa de pașaport poate fi plătită din luna septembrie prin intermediul celor peste 5.000 de Stații de Plată SelfPay, amplasate la nivel național, grație unui parteneriat cu CEC Bank, fără niciun comision suplimentar pentru consumatori.

Pentru plata taxei de pașaport la Stațiile de Plată SelfPay nu se percep comisioane suplimentare, iar plățile sunt înregistrate în timp real, indiferent de locația în care se efectuează plata.

Cuantumul taxei este de 258 lei de lei în cazul pașapoartelor electronice pentru adulți, respectiv 234 de lei în cazul pașapoartelor pentru copii sau 96 de lei în cazul pașapoartelor simple, temporare. Taxa poate fi plătită în continuare și în cele peste 1.000 de unități CEC Bank.

Stațiile de Plată SelfPay sunt disponibile în peste 1.000 de localități din țară, în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise. Stațiile de Plată SelfPay permit plăți în numerar și cu cardul.

“Am demarat cu un proiect pilot, prin care taxa de pașaport s-a putut plăti prin Stațiile de Plată SelfPay din unitățile CEC Bank din Plaza Romania și Park Lake, unde există și Servicii pașapoarte. Având în vedere impactul pozitiv în rândul clienților, am extins parteneriatul cu SelfPay la nivel național. Noua metodă de plată răspunde astfel cerințelor clienților, care vor servicii rapide și moderne,” a declarat Cristian Nae, Director, Direcția de Administrare a Rețelei Teritoriale, CEC Bank.

“Extinderea serviciului de plată a taxei de pașaport, la cele peste 5.000 de Stații de Plată SelfPay, este un pas firesc după implementarea cu succes a plății taxei de pașaport la Stațiile de Plată, amplasate în agențiile CEC Bank din centrele comerciale Park Lake și Plaza România. Ne bucurăm că prin lansarea acestui serviciu, împreună cu CEC Bank, participăm la procesul de digitalizare a serviciilor publice. Punem la dispoziția tuturor cetățenilor României, o modalitate de plată simplă și sigură, care le permite să rămână în siguranță, limitând expunerea în spații publice și, totodată, îi ajută să câștige timp pentru alte activități”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)