[dropcap]T[/dropcap]BIF Financial Services BV incepe operarea in Romania a TBI Bank, ca sucursala a TBI Bank EAD Sofia si deschide primele 3 agentii in Bucuresti. “Dupa 11 ani de prezenta operationala in Romania, ca un semn al angajamentului nostru pe termen lung in sectorul financiar, incepand cu data de 22 martie 2013 am deschis TBI Bank Bucuresti, ca sucursala a TBI Bank EAD Sofia. Este un pas natural de completare a portofoliului de produse si servicii dedicate clientilor nostri si pietei, in general”, declara Florentina Mircea, Directorul Executiv al Bancii.

TBI Bank se va pozitiona, in principal, ca o banca de retail si pentru IMM-uri si se va  dezvolta pe modelul de business deja existent prin cele doua entitati ale grupului: TBI Credit – credite de consum si carduri de credit si TBI Leasing – leasing financiar dedicat IMM-urilor. La toate acestea se vor adauga produsele bancare de economisire si creditare si o gama larga de servicii.

“Am alocat resurse importante acestei noi constructii, investind in structura operationala si in sistemul  IT. Dorim sa valorificam atat expertiza echipei TBI, cat si prezenta teritoriala si, nu in ultimul rand, un portofoliu valoros de clienti. Ne propunem un prim an, 2013, cu active de peste 100 milioane Euro si profit la final de an”, a mai spus Florentina Mircea. Dezvoltarea retelei de agentii va continua cu deschiderea a 5 sucursale in tara, incepand cu Iasi si Constanta, plus doua noi sucursale in Bucuresti. “Intr-un mediu economic si politic instabil, ne propunem un proiect ambitios si ne lasam condusi de convingerea ca se poate si altfel, se poate mai bine si pentru clientii nostri”.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)