In mai putin de o saptamana de la lansarea campaniei “La TBI…ai noroc cu cardul”, peste 500 de posesori ai unui TBI Credit MasterCard® au fost inscrisi in cursa pentru Marele Premiu al SUPER TOMBOLEI Primaverii: o Dacia Logan!

Campania “La TBI…ai noroc cu cardul”, organizata de TBI Credit, este una dintre cele mai ample campanii de educare a clientilor existenti, dar si de informare a celor potentiali, privind avantajele detinerii unui card TBI Credit MasterCard®. Campania se incheie cu o SUPER_TOMBOLa in care sunt inscrisi automat toti posesorii de asemenea carduri care cheltuie cel putin 500 de lei pana la finalul campaniei: 5 mai 2013.

Un televizor smart, un super laptop si trei tablete sunt celelalte premii ale SUPER_TOMBOLEI, destinate atat clientilor existenti, cat si celor care doresc sa intre in posesia unui TBI Credit MasterCard®.

“Ne bucura sa avem rezultate peste asteptari inca de la startul campaniei noastre. La finalul ei, SUPER_TOMBOLA Primaverii va fi un bonus binemeritat, de fidelizare a clientilor TBI Credit care utilizeaza cardul TBI Credit MasterCard®”, a declarat Traian Baicu, director general TBI Credit.

Tranzactiile cu TBI Credit MasterCard® trebuie efectuate pana la data de 5 Mai. Sunt validate doar tranzactiile la POS. Fiecare 500 de lei cheltuiti confera automat o sansa la tombola. O suma de 3000 de lei, de exemplu, aduce 6 sanse.

Castigatorii vor fi anuntati pe 15 mai 2013. Extragerea se face automat, electronic, dintre posesorii cardurilor TBI Credit Mastercard si dintreclientii noi care semneaza un contract pentru dobandirea unui card TBI Credit Mastercard in perioada 5 Martie – 5 Mai 2013 si cheltuie cel putin 500 de lei pana la data de 5 Mai a.c.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)