Preocuparea constanta a companiei TBI Credit de a crea produse inovative, avantajoase pentru clienții sai, are un nou rezultat: TBI Credit isi rasplateste clientii fideli cu o noua campanie dedicata celor care utilizeaza cardul de credit MasterCard emis de TBI Credit la supermarket sau hipermarket. Campania, ce face parte din Programul “Cheltuiesti, dar si primesti!”, incurajeaza clienții sa utilizeze cardul la cumparaturi.

In perioada 5 iunie – 5 august 2013, utilizatorii cardului de credit MasterCard emis de TBI Credit vor primi 5% din valoarea cumparaturilor din supermarketuri sau hipermarketuri. Campania este valabila si pentru clienții noi care solicita un card de credit.

“E o noua forma de premiere a clientilor fideli TBI Credit carora incercam sa le oferim mereu cele mai bune servicii si cele mai competitive si moderne instrumente de creditare”, a declarat Traian Baicu, Director General TBI Credit.

Detalii despre campania “5% inapoi – Hai la supermarket!” si despre celelalte produse si servicii TBI Credit gasiți pe www.tbicredit.ro.

Despre TBI Credit

TBI Credit este prezent in Romania din 2003 si face parte din grupul financiar olandez TBIF Financial Services BV, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est. Principalul actionar al TBI Credit IFN este TBIF Financial Services BV din Olanda, cu un aport de 99,99% la capitalul social al companiei.

Angajat pe termen lung in Romania, TBIF Financial Services BV urmareste dezvoltarea graduala in spatiul economic local si integrarea pe orizontala si verticala prin parteneriate cu corporatii multinationale. Prioritatile TBI Credit sunt cunoasterea indeaproape a exigentelor clientilor si dezvoltarea in permanenta a portofoliului unic de produse si servicii.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)