TBI Credit, parte a TBI Bank, și platforma de cloud eCommerce ShopMania BIZ lansează o soluție digitală de finanțare, pentru  plata în rate a cumpărăturilor, dedicată celor peste 3.000 de magazine online din platformă.

Astfel, toate magazinele online care utilizează soluția ShopMania BIZ au posibilitatea să integreze, simplu și rapid în doar câteva click-uri, soluția de finanțare TBI Credit direct pe site-ul lor, oferind astfel clienților posibilitatea să plătească produsele achiziționate în rate.

Soluția de plată are la bază un flux de creditare online care presupune identificarea clienților printr-un scurt apel video și semnarea electronică a tuturor documentelor. Procesul de acordare a împrumutului pentru valoarea coșului de cumpărături din magazinele ShopMania BIZ durează cel mult 10 minute și este disponibil 24/7.
“Într-o industrie a comerțului online extrem de competitivă, magazinele online caută permanent soluții prin care să ofere clienților o experiență cât mai bună de shopping, inclusiv în ceea ce privește opțiunile de plată. De aceea, am dezvoltat o soluție digitală de plată destinată comerțului online, prin care magazinele pot oferi  clienților o metodă cât mai simplă și ușoară de a achiziționa produsele și serviciile pe care și le doresc, chiar și atunci când nu dispun de fonduri suficiente. Produsele financiare atractive, procesul instant de aprobare, campaniile de marketing personalizate, precum și viteza efectuării plății fac din metoda de finanțare eCommerce de la TBI Credit o propunere unică pentru comercianți din diferite industrii, cum ar fi: turism, fashion, DIY și mobilier, IT&C etc.“, a declarat Costas Tovil, SVP e-Commerce TBI Credit.
“Ne bucurăm să putem oferi soluția TBI Credit de finanțare direct în site către cei peste 3.000 de comercianți români care utilizează platforma eCommerce ShopMania BIZ. Pe lângă beneficii precum creșterea ratei de conversie, creșterea valorii coșului de cumpărături și accesarea de noi categorii de clienți, o astfel de soluție de plată, care pune cumpărătorul pe primul plan, sporește semnificativ randamentul tuturor acțiunilor de marketing și vânzări. Toți comercianții care utilizează platforma ShopMania BIZ pot integra în shop-ul lor produsul de finanțare TBI Credit, procesul de integrare presupunând doar câteva click-uri, la fel ca în cazul  oricărei alte funcționalități din cadrul platformei ShopMania BIZ. Performanța ridicată a acestui nou instrument de finanțare în rate va plasa cu siguranță soluția TBI Credit pe o poziție centrală în strategia de creștere a magazinelor online”, a declarat Arthur Rădulescu, Managing Director ShopMania BIZ.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)