Revista bancara “The Banker”, parte a grupului Financial Times, a desemnat Leumi “Banca Anului in Israel pentru 2014”. Este a cincea oara in ultimul deceniu cand Leumi castiga acest titlu distins. Desemnarea Bank Leumi a fost facuta de catre un grup de jurati profesionisti, care au examinat rezultatele financiare ale Bancii, realizarile de business, investitiile in tehnologie si strategia generala a Bancii.

Revista a laudat Bank Leumi pentru un numar de actiuni-cheie efectuate in cursul anului trecut, cele mai importante fiind infiintarea “Leumi-Tech” – divizia high-tech a Bancii – si implicarea sporita a Leumi in sectorul high-tech israelian. Revista a mentionat, de asemenea, investitiile importante ale Bancii in digital si mobile banking, concomitent cu adaptarea activitatilor bancare la nevoile clientului de azi si concentrarea Leumi pe sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.

Ceremonia de decernare a premiilor “Banca Anului”, organizata de catre The Banker, a avut loc recent la Londra. La ceremonie au participat inalti reprezentanti ai bancilor din peste 150 de tari din intreaga lume.

Presedintele si CEO-ul Leumi, Rakefet Russak-Aminoach, a declarat: “Suntem in mijlocul unei perioade de reinnoire si crestere. Pe parcursul anului trecut am implementat o schimbare profunda cu scopul de a adapta structura de afaceri a Bancii la noua lume si la noul profil al clientilor. Aceasta inseamna mai multa tehnologie, mai multa disponibilitate, mai multa eficienta, mai multa personalizare, toate cu scopul de a oferi clientilor nostri cele mai avansate servicii si a le permite sa efectueze operatiuni bancare adecvate nevoilor lor – pe orice canal, de oriunde si in orice moment convenabil acestora. Acest premiu este o recunoastere a realizarilor impresionante ale Bancii in toate domeniile in care activeaza, precum si a faptului ca Banca continua sa conduca revolutia de inovare digitala in sectorul bancar israelian si implicarea profunda in industria high-tech prin crearea Leumi-Tech.”

Bank Leumi Romania este filiala locala a Bank Leumi le-Israel, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Israel. Stabilita in 1902 la Londra, Bank Leumi le-Israel are in prezent o retea internationala cu sucursale şi reprezentante in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii. in Romania, Bank Leumi este prezenta din anul 2006, avand o retea de 21 de unitati in cele mai importante orase si se concentreaza asupra segmentului firmelor de talie mica si medie, oferind clientilor sai servicii financiare complete, de la pachete de cont curent pentru tranzactiile de zi cu zi pana la finantarea de proiecte complexe.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)