Prestigioasa revista The Banker a desemnat Raiffeisen Bank “Banca Anului 2016” in Romania in cadrul unei gale de premiere care a avut loc miercuri seara, 7 decembrie 2016, la Londra.

The Banker este publicatia dedicata industiei bancare a ziarului Financial Times.

czowqwcweaa_3hn

Alaturi de Raiffeisen Bank Romania a mai fost premiata Raiffeisen Bank International ca “Banca Anului 2016” in Europa Centrala si de Est, precum si alte patru banci ale grupului Raiffeisen din Belarus, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria si Slovacia.

Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank: anul 2016 nu a fost un an simplu pentru bancile din Romania

 

steven van groningen“Sunt bucuros ca am primit aceasta distinctie de la o revista atat de respectabila cum este “The Banker”, mai ales ca anul 2016 nu a fost un an simplu pentru bancile din Romania. De aceasta data am avut parte de initiative si schimbari legislative care au pus presiune si au insemnat schimbari de strategie intr-un timp foarte scurt, cu un impact destul de mare. A fost inca o proba de maturitate si de soliditate finaciara pe care am trecut-o. Mai mult, am continuat sa ne dezvoltam si sa finantam atat companiile cat si persoanele fizice, pe fondul cresterii economice, a consumului si a veniturilor. In 2017 mi-as dori sa vedem din ce in ce mai multi investitori, din ce in ce mai multi intreprinzatori, indiferent de nationalitate, pe care sa ii atraga potentialul pe care, fara nicio indoiala, Romania il are”, a spus Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)