BRD – Groupe Société Générale a primit vineri, 30 noiembrie, la Londra, pentru a şaptea oară, din partea revistei „The Banker”, titlul de „Cea mai bună bancă din România”.

„The Banker” este o publicaţie financiară recunoscută, axată pe domeniul bancar şi pe cel al pieţelor financiare. Premiile „The Banker” recompensează instituţiile financiare cele mai performante şi cele mai bune bănci din peste 100 de ţări.

Între criteriile care au contat în desemnarea celor mai bune bănci din zonă se numără capacitatea de adaptare la mediu, profitabilitatea, calitatea parteneriatelor strategice cu clienţii, competitivitatea şi caracterul inovativ al ofertei comerciale.

bloch„În 2017 și în prima jumătate a anului 2018 am valorificat combinația între gama noastră de produse, politica atentă de management al riscului și un efort susținut în vederea îmbunătățirii servirii clientului, ceea ce ne-a permis să obținem rezultate comerciale și financiare foarte bune. Acest premiu le aparține, în egală măsură, salariaților și clienților noștri, cărora le mulțumesc”, a declarat François Bloch, Directorul General al BRD.

În luna iulie, BRD a primit la Londra premiul “Cea mai bună bancă din România”

Francois Bloch, CEO: “Am primit, în numele BRD Groupe Societe Generale, premiul “Cel mai bun bancă din România” din partea revistei Euromoney.

Este o revenire printre cele mai bune bănci din lume și o recunoaștere a performanței întregii echipe BRD. În același timp, premiul reprezinta o încurajare de a continua îmbunătățirea calității serviciilor și produselor pe care le oferim clienților noștri.”

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)