Theodor Cornel Stănescu, Prim Director General Adjunct al Vista Bank a fost desemnat Director General al Crédit Agricole România, primind în acest sens aprobarea din partea Băncii Naționale a României.

Stănescu are o experiență de peste 30 de ani în sectorul financiar-bancar, a absolvit Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Finanțe, Bănci și Contabilitate și deține o diplomă Master of Business Administration (MBA) de la Universitatea Sheffield din Marea Britanie. Este membru fondator al ACI România – Asociația Piețelor Financiare.

Vista Bank a finalizat săptămâna trecută achiziția a 100% acțiuni în Crédit Agricole România. Integrarea celor două entități este estimată a se încheia anul viitor. Până la finalizarea fuziunii, Vista Bank și Crédit Agricole România vor activa independent, iar clienții Crédit Agricole România se vor adresa în continuare Crédit Agricole România pentru toate serviciile lor bancare.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)