Țiriac Leasing IFN, compania de leasing a grupului Țiriac, a obținut o finanțare de 10 milioane de euro pe o perioadă de 5 ani de la Banca Românească. Creditul este destinat finanțării activității de leasing.

“Banca Românească rămâne un partener tradițional al Țiriac Leasing IFN și al Grupului Țiriac. Suntem încântați că planurile Țiriac Leasing sunt susținute și prin proiecte derulate cu banca noastră. Astfel de programe continua tradiția Băncii Românești de a oferi soluții specializate de finanțare” – a declarat Cosmin Călin, Director Executiv Banca Românească, Divizia Corporații și IMM.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)