Scandalul Basescu – CEC Bank, a nascut intrebari despre creditele oferite de banci pentru achizitia terenurilor agricole. Produsele destinate terenurilor extravilane sunt oferite doar de cateva banci, cu dobanzi bune, facilitati la achizitie si chiar perioada de gratie.

La CEC Bank ai cea mai buna dobanda
CEC Bank ofera un astfel de produs, cu cea mai buna oferta DAE. Banca afiseaza o dobanda efectiva de 7,16% pe an, conform site-ului CEC Bank. CEC ofera facilitati celor interesati, perioada de acordare mare – 30 de ani; perioada de gratie, se pot lua in calcul toate veniturile certe cu caracter permanent pe toata durata de creditare, ale intregii familii, sau posibilitatea finantarii comisioanelor din credit.

La Banca Carpatica ai cea mai mare perioada de creditare

In “TOP credite achizitie terenuri”, regasim si Banca Carpatica cu o dobanda efectiva 8,8% pe an si multe facilitati. Banca ofera cea mai mare perioada de imprumut – 35 de ani; perioada de gratie, posibilitatea unei finantari atat in lei cat si in euro, fara limita superioara a creditului.

Si alte banci ofera astfel de imprumuturi: cipriotii de la Marfin Bank afiseaza o dobanda efectiva de 7,95% pe an. Bancpost vinde credite in lei pentru achizitia de teren cu dobanda nominala de 8,02% pe an, iar Banca Feroviara cu 8,9% pe an.

TOP credite achizitie terenuri, dupa DAE

1. CEC BANK – 7,16%
2. Marfin Bank- 7,95%
3. Bancpost – 8,02%
4. Carpatica – 8,8%
5. Banca Feroviara – 8,9%

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)