Topul celor mai buni angajatori in 2017 a fost alcatuit in urma notelor acordate de angajatii companiilor pe platforma Undelucram.ro. Angajatii au desemnat urmatoarele companii ca oferind cel mai bun mediu de lucru, cele mai bune salarii sau cele mai multe oportunitati de dezvoltare profesionala in 2017.

TOP 3 angajatori pe domenii de activitate: Banci/Institutii financiare
1. ING Romania
2. Banca Comerciala Romana
3. Banca Transilvania

Topul a fost alcatuit pe baza unui indice obtinut din numarul de pareri ale utilizatorilor exprimate pe Undelucram.ro, nota acordata de acestia companiilor pe baza mai multor criterii si alte elemente specifice platformei. Topul ia in calcul exclusiv notele si parerile exprimate de utilizatorii inregistrati ai platformei Undelucram.ro.

“Ceea ce am sesizat in anul care tocmai se incheie este faptul ca din ce in ce mai multi angajatori isi dau seama ca a trecut vremea cand spuneam ca: angajatii vin si pleaca sau ca Romania nu este o tara competitiva la nivel de salarii. Angajatii romani sunt constienti de drepturile lor, stiu sa se aprecieze mai bine si cu siguranta sunt mai vocali decat in urma cu 1 an de zile. De aici si topul celor mai buni angajatori din 2017, top pentru care anul acesta am avut un numar semnificativ mai mare de contributii, cu atat mai importante cu cat a fost nevoie ca utilizatorii sa completeze multe campuri pentru a lasa o evaluare”, a declarat Costin Tudor, fondatorul platformei Undelucram.ro.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)