Infrastructura industriei bancare a atins apogeul in anul 2008, cand retelele teritoriale ale institutiilor de credit autohtone au ajuns la un record de 6.552 de agentii, in care lucrau peste 71.600 de angajati. De atunci, lucrurile au evoluat numai intr-un singur sens, respectiv cel al diminuarii progresive a numarului de unitati si functionari bancari. S-a ajuns astfel, ca la finalul lui 2011, sistemul bancar sa mai numere putin peste 6.000 de sucursale si in jur de 66.000 de salariati.

Studiul de piata “Top banci dupa numarul de agentii si angajati in 2011” aduce in prim-plan amanunte privind, pe de o parte reteaua teritoriala a 33 de banci autohtone si, pe de alta parte, efectivul de personal a 32 de institutii de credit. Cercetarea de fata contine, in cele 3 pagini A4 format pdf. structurate si machetate intr-o forma accesibila si agreabila, urmatoarele elemente:

* Topul bancilor dupa numarul de agentii si evolutia din perioada 2009 – 2011;
* Topul bancilor dupa numarul de angajati si evolutia din perioada 2009 – 2011.

Pentru a achizitiona materialul, care valoreaza 13 EURO, da click pe butonul ”Cumpara” pentru a realiza plata cu cardul. Studiul de piata ”Top banci dupa numarul de agentii si angajati in 2011” va fi livrat prin email, in format PDF, de indata ce plata dumneavoastra va fi confirmata.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)