Programul guvernamental Prima Casa a constituit gura de oxigen de care aveau nevoie bancile pe timp de recesiune. Practic, acest tip de imprumuturi a mentinut in viata activitatea de creditare din Romania in ultimii ani marcati considerabil de criza financiara. Au fost luni in care bancile nu au acordat populatiei decat finantari Prima Casa, in conditiile in care cererea pentru credite pe segmentul retail a fost aproape nula.

Tocmai de aceea este interesant de observat o imagine de ansamblu a implicarii bancilor in programul Prima Casa. In acest sens, publicatia online www.bankingnews.ro a elaborat studiul de piata TOP BANCI PRIMA CASA, care cuprinde in detaliu numarul de credite Prima Casa si valoarea finantarilor acordate de unele dintre cele mai importante 10 banci de la initierea programului (iunie 2009) pana in prezent.

Potrivit analizei TOP BANCI PRIMA CASA, disponibila contra cost AICI, BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Alpha Bank, Bancpost, Intesa Sanpaolo Bank, OTP Bank si Millennium Bank acopera peste 90% din piata creditelor Prima Casa.

Materialul care valoreaza 18,98 euro si poate fi achizitionat accesand butonul “Cumpara”. Plata studiului de piata TOP BANCI PRIMA CASA se realizeaza cu cardul bancar prin intermediul portalului securizat Paypal. Articolul comandat va fi livrat prin email, in format PDF, de-indata ce plata dumneavoastra a fost confirmata.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)