[dropcap]B[/dropcap]anala bucata de PVC nu mai este de mult decat un simplu instrument de plata. Personalizat cu poza utilizatorului, parfumat sau decorat cu o mica oglinda, cardul s-a transformat intr-un adevarat accesoriu. A trecut vremea acelor carduri plictisitoare, intr-o singura culoare. Bancile si companiile emitente te pun si pe tine in valoare, te lasa sa devii creativ. In Romania, Citi Bank, BRD si ING Bank dau posibilitatea clientilor de a-si crea carduri cu pozele preferate, in timp ce Garanti Bank ofera clientilor un card de credit parfumat, emis in parteneriat cu Avon, destinat numai reprezentantilor companiei de produse cosmetice. Doamnele si domnisoarele pot alege un alt card de credit de la aceeasi ban­ca, decorat cu o oglinda. Pe de alta parte, Cardul Libra Jolie cu desene florale si viu colorat, lansat de banca omonima, e destinat tot pentru doamne, deci numai bun pentru cumparaturi!

Ce carduri funny au lansat bancile in alte tari?

Din multitudinea de carduri lansate de bancile din intreaga lume se remarca indeosebi acele instrumente de plata care spun ceva prin design si prin marca pe care o promoveaza. Spre exemplu, daca esti in trend sau chiar un fashion addicted poti opta pentru un card pe masura: de la Roberto Cavalli sau BMW. Va propunem in continuare sa observati imagini cu cateva carduri amuzante sau pur si simplu iesite din comun, prezentate intr-un top 20 al celor mai creative carduri, disponibil aici.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)