[dropcap]D[/dropcap]aca pana ieri cea mai mare dobanda din piata pentru un depozit in lei nu depasea 6,5% (pentru un depozit clasic) de astazi, OTP Bank ridica stacheta spre 7%. La inceput de an bancherii au recurs la taieri importante ale dobanzilor platite la depozitele in moneda nationala, ca urmare a reducerii de catre Banca Nationala a dobanzii de politica monetara si a scaderii dobanzilor din piata monetara.

Topul dobanzilor la depozitele in lei pe 3 luni s-a schimbat. OTP devine lider cu o dobanda de 6,9%. OTP Bank Romania deruleaza o promotie adresata clientilor care constituie depozite de peste 10.000 RON sau echivalent pe termen de 123 de zile. 6,9% pentru depozitele in RON mai mari de 12.000 RON pana in 14 iunie.

 

TOP 5 dobanzi depozite lei cu termen la 3 luni

 

In acest moment, cele mai bune dobanzi la depozitele in lei cu maturitate la trei luni sunt oferite de OTP BANK – Depozitul 123 cu o dobanda de 6,9% (cu conditia sa depui 12.000 lei). Bank of Cyprus – 6,5%, ATE Bank – 6,25%, Piraeus Bank – 6,25% si Banca Feroviara – 6,20%.

 

8 banci au redus dobanzile la depozite intr-o singura luna! Motivul?

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)