ZeList a publicat in aceasta saptamana un top cu cele mai mediatizate institutii financiar-bancare in anul care a trecut. In analiza sectorului financiar-bancar apar si cei mai mediatiati bancheri. Din amplul studiu aflam ca seful BNR, Mugur Isarescu, si consilierul sau Adrian Vasilescu genereaza de aproape 10 ori mai multe aparitii decat ceilalti bancheri analizati.  Guvernatorul numara nici mai mult nici mai putin decat 7.549 de mentionari si 19.631 impresii; consilierul sau, Adrian Vasilescu numara  “doar” 2.281 de aparitii si 5.114 mentionari.

Pe locul 3 se situeaza presedintele CEC, Radu Ghetea cu 513 aparitii si 1.254 mentionari. Pe locul patru il regasim pe seful Raiffesien Bank,  Steven van Groningen cu 364 de aparitii si 934 de mentionari. Ultimul mentionat in analiza ZeList este  Misu Negritoiu, CEO ING Bank, cu 306 mentionari si 763 aparitii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)