Fuziunea BCR Asigurari cu Omniasig a propulsat compania astfel rezultata la varful clasamentului celor mai mari asiguratori la sfarsitul semestrului I, primele subscrise inregistrate de “noul” Omniasig ridicandu-se la circa 549 mil. lei. Potrivit datelor Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

Astfel, austriecii de la Vienna Insurance Group, care controleaza Omniasig, au surclasat Astra, detinuta de miliardarul Dan Adamescu, care a avut subscrieri de 517 mil. lei in S1. Pe locul trei se afla Allianz-Tiriac Asigurari, cu sub­scrieri de 456 mil. lei pana la sfarsitul lunii iunie. Desi piata asigurarilor generale si de viata a crescut cu 2,7% in primele sase luni, la 4,13 miliarde de lei, subscrierile primilor doi jucatori au scazut comparativ cu 2011. In topul primilor zece asiguratori din S1 se afla si doua companii care ofera exclusiv asigurari de viata – BCR Asigurari de Viata si ING Asigurari de Viata.

Citeste integral in ZF.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)