Publicatia online www.bankingnews.ro prezinta in cadrul sectiunii ”Studii de piata” rapoarte ale activitatii bancilor din Romania, alcatuind clasamente pe diverse segmente de piata. Cele 8 analize, disponibile contra cost AICI, ofera – in exclusivitate – informatii unicat despre bilantul institutiilor de credit pe fonduri europene, carduri, Internet Banking, private banking, ATM-uri si POS-uri, angajati si agentii, portofoliul de clienti.

Materialele pot fi achitate prin intermediul portalului securizat PayPal cu ajutorul platii online cu cardul bancar. PayPal asigura siguranta tranzactiei fiind unul din cei mai mari furnizori de servicii de plata prin Internet. Studiile de piata comandate vor fi livrate prin email, in format PDF, de indata ce plata dumneavoastra a fost confirmata.

De asemenea, o alta modalitate de plata este reprezentata de transferul bancar. Pentru a achita contravaloarea studiilor de piata dorite prin transfer bancar va rugam sa transmiteti o solicitare pentru emiterea unei facturi proforme la adresa de e-mail gabriela.dinu@bankingnews.ro, mentionand ca subiect ”Pachet promotional de 6 studii de piata” si notand datele de facturare ale cumparatorului (Nume, prenume, CNP si adresa in cazul persoanelor fizice sau Denumire, CUI, numar de inregistrare la Registrul Comertului, adresa, cont si banca pentru persoanele juridice).

Catalogul www.bankingnews.ro cuprinde urmatoarele studii de piata:

* Top banci pe Internet Banking (CLICK PENTRU DETALII)
* Cum isi impart bancile piata de private banking (CLICK PENTRU DETALII)
* Top banci pe piata de carduri (CLICK PENTRU DETALII)
* Top banci dupa reteaua de ATM-uri si POS-uri (CLICK PENTRU DETALII)
* Bilantul bancilor pe fonduri europene (CLICK PENTRU DETALII)
* Top banci dupa numarul de agentii si angajati (CLICK PENTRU DETALII)
* Top banci dupa numarul de clienti (CLICK PENTRU DETALII)
* Top 10 banci in primele 15 orase din Romania (CLICK PENTRU DETALII)

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)