[dropcap]P[/dropcap]ublicatia online www.bankingnews.ro a realizat deja patru studii de piata care prezinta cifrele anului 2011 pe anumite segmente de activitate bancara. Acum ai la dispozitie informatii unicat care-ti dezvaluie tabloul complet alcatuit de raportarile bancilor pe cateva dintre cele mai importante sectoare din domeniul de profil.

Materialele pot fi achitate prin intermediul portalului securizat PayPal cu ajutorul platii online cu cardul bancar. PayPal asigura siguranta tranzactiei fiind unul din cei mai mari furnizori de servicii de plata prin Internet. Studiile de piata comandate vor fi livrate prin email, in format PDF, de indata ce plata dumneavoastra a fost confirmata.

Top banci dupa reteaua de ATM-uri si POS-uri in 2011

Studiul de piata “Topul bancilor dupa reteaua de ATM-uri si POS-uri in 2011” aduce in prim-plan amanunte privind numarul de ATM-uri si POS-uri din portofoliul 22 banci autohtone si evolutia consemnata de acest indicator in perioada 2009 – 2011. Pentru a achizitiona materialul, care valoreaza 13 EURO, da click pe butonul ”Cumpara” pentru a realiza plata cu cardul.

Top banci dupa numarul de agentii si angajati in 2011

Studiul de piata “Top banci dupa numarul de agentii si angajati in 2011” aduce in prim-plan amanunte privind, pe de o parte reteaua teritoriala a 33 de banci autohtone si, pe de alta parte, efectivul de personal a 32 de institutii de credit. Pentru a achizitiona materialul, care valoreaza 13 EURO, da click pe butonul ”Cumpara” pentru a realiza plata cu cardul.

Top banci pe fonduri europene

Studiul de piata “Bilantul bancilor in 2011 pe piata de fonduri europene” prezinta amanunte despre portofoliile de profil ale BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, CEC Bank si Garanti Bank. Pentru a achizitiona materialul, care valoreaza 17 EURO, da click pe butonul ”Cumpara” pentru a realiza plata cu cardul.

TOP 10 banci in primele 15 orase din Romania

Studiul de piata “TOP 10 banci in primele 15 orase din Romania” aduce in prim-plan amanunte privind distributia sucursalelor primelor 10 banci autohtone (BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, CEC Bank, UniCredit Tiriac Bank, Volksbank, Alpha Bank, ING Bank si Bancpost) in cadrul celor mai importante 15 orase din Romania, respectiv Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau, Arad, Pitesti si Sibiu. Pentru a achizitiona materialul, care valoreaza 17 EURO, da click pe butonul ”Cumpara” pentru a realiza plata cu cardul.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)