Traian Halalai, presedinte Eximbank, a declarat intr-un interviu ca “sistemul bancar traverseaza acum o perioada de insanatosire, de refacere dupa criza economica. O perioada in care se manifesta intens tendinta de consolidare, de concentrare, cu restrangeri si reorganizari de operatiuni, cu centralizarea anumitor functiuni la bancile mama etc. Este adevarat ca la jumatatea anului se vede o imbunatatire semnificativa a profitabilitatii, insa este greu de estimat daca aceasta tendinta se va mentine pana la finele anului.

Domnia sa a declarat pentru “Bursa” ca si Eximbank este in intr-un proces de schimbare, inovatie. “Este o tendinta normala in sistemul bancar. si noi suntem intr-un proces de urmarire foarte atenta a optimizarii fluxurilor de lucru, de reoptimizare… Ne dorim in primul rand sa reasezam banca pe principii de business moderne, aliniate cu practicile din sistem, cu o corelare a functiilor de suport cu cele de vanzari, cu o atentie sporita acordata sistemelor moderne de plata si interactiune, cu o mai mare flexibilitate in modul de lucru… ”

Citeste integral aici

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)