EximBank acorda o atentie deosebita recrutarii de profesionisti in domeniul bancar. “Nu ne asteptam sa avem greutati in a-i gasi mai ales in conditiile in care in ultimii cinci ani din sistemul bancar au fost taiate circa 13.000 de posturi, in special din retelele teritoriale, iar deficitul de personal de atunci s-a transformat astazi in excedent”, a declarat Traian Halalai, presedintele EximBank, intr-un interviu acordat in exclusivitate publicatiei online www.ilikeBanking.ro.

Seful bancii mai spune ca institutia de credit se concentreaza pe intarirea echipei din zona de front office, zona care necesita un anumit nivel de expertiza si pregatire profesionala, iar in ceea ce priveste activitatile administrative care presupun studii medii, se vor ocupa punctual, in functie de vacantarea lor.

Invitat sa caracterizeze piata muncii din domeniul bancar si sa asume cateva previziuni pentru 2014 pentru acest segment, Traian Halalai a mentionat ca “recrutarile pe care le vor face bancile in acest an se vor limita la actiuni punctuale pentru pozitii cu un nivel ridicat de expertiza profesionala”.

Acceseaza www.iLikeBanking.ro pentru a citi toate declaratiile furnizate de presedintele EximBank in cadrul interviului disponibil AICI.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)