Clubul Intreprinzatorului Roman demareaza astazi, 29 martie, programul “Competente manageriale în poli de crestere si dezvoltare si Antreprenoriat de viitor în poli de competitivitate” – cofinantat din fonduri europene nerambursabile – cu sesiunea de training “Inteligenta emotionala. Cum sa ne folosim de emotii pentru o relationare de business mai inspirata”. Acesta va fi sustinut de Ciprian Teleman, Senior Consultant în cadrul TMI Training & Consulting, companie care este unul dintre partenerii CIR în acest proiect si care are ca obiect de activitate instruirea si consultanta manageriala.

Cursul va avea loc în intervalul orar 13.00 – 18.00, în Bucuresti, la sediul Bancii Transilvania – Centrul Regional Bucuresti, sos. Bucuresti-Ploiesti, nr.43, etajul I. Participarea este gratuita, iar sesiunea se adreseaza membrilor Clubului Intreprinzatorului Roman – celor care coordoneaza IMM-uri, angajatilor care doresc sa se perfectioneze si persoanelor care intentioneaza sa se lanseze în afaceri. Persoanele care vor sa participe la curs si nu fac parte din CIR se pot alatura celor peste 15.000 de membri ai Clubului, prin înscrierea gratuita pe site-ul www.btclub.ro. De asemenea, mai multe detalii despre program pot fi obtinute printr-un mesaj trimis pe adresa imm@btclub.ro .

Tiberiu Moisa, Presedintele Clubului Intreprinzatorului Roman si Director Exectiv Clienti Corportativi & IMM în cadrul Bancii Transilvania, afirma: “Dam startul trainingurilor pentru antreprenori, în cadrul programului nostru cofinantat din fonduri europene nerambursabile, cu un curs foarte interesant, despre inteligenta emotionala. Abordam, cu prioritate, aceasta tema tocmai pentru ca orice business înseamna, înainte de planuri si finantari, oameni – si , implicit, emotii”.

Clubul Intreprinzatorului Roman este un proiect al Bancii Transilvania, fondat în 2006, care ofera acces la informatie si educatie antreprenoriala. In acest an, CIR a accesat fonduri europene nerambursabile pentru a sustine, în continuare, întreprinzatorii. Programul va cuprinde în total    150 de sesiuni de training, organizate în perioada martie 2012 – ianuarie 2014, în 21 de orase. Valoarea totala a proiectului este de peste 1,5 milioane euro, cofinantata din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Urmatoarele cursuri programate în cadrul programului “Competente manageriale în poli de crestere si dezvoltare si Antreprenoriat de viitor în poli de competitivitate” vor avea loc în Constanta (10 aprilie), Braila (11 aprilie), Galati (12 aprilie) si în Brasov (20 aprilie).

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)