Ca urmare a numirii de către Consiliul de Supraveghere al UniCredit Bank România și a primirii aprobării prealabile din partea Băncii Naţionale a României, Tsvetanka Mintcheva și-a început mandatul ca Prim Vicepreședinte Executiv și membru al Directoratului UniCredit Bank, se menționează într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

Tsvetanka Mintcheva are o carieră de peste 20 de ani în sistemul bancar și o importantă experiență managerială interdepartamentală, construindu-și întreaga carieră în cadrul UniCredit Group în Bulgaria.

Din poziția de membru al Directoratului UniCredit Bulbank, a condus cu succes Divizia GBS a UniCredit Bulbank în ultimii doi ani, iar anterior, din 2013, a coordonat Divizia de Retail. Din această ultimă poziție a avut o contribuție importantă la dezvoltarea și creșterea activității de retail, precum și a inovării, în diverse arii de activitate ale băncii.

Tsvetanka Mintcheva și-a început cariera în 2001 dintr-o poziție de stagiar și, de la acel moment, a ocupat diferite poziții în aria de vânzări și de management în cadrul UniCredit Bulbank, fiind responsabilă și de construirea și dezvoltarea strategiei de multichannel a băncii.

Este licențiată în economie și deține un MBA în afaceri internaționale la MIB School of Management, Trieste, Italia.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest, central şi est europeană bazei sale de clienți. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)