Banca Nationala a Romaniei a aprobat numirea lui Ufuk Tandoğan ca Director General al Garanti Bank Romania. Inainte de venirea in Romania, Ufuk Tandoğan a activat in cadrul Garanti Turcia pentru aproape 25 de ani si are o vasta experienta bancara atat in domeniul comercial, cat si in cel al creditarii. Din 2006, el a detinut functia de Senior Vicepresident – Commercial and Corporate Credits. De asemenea, a fost membru in Consiliul de Administratie al Biroului de Credit din Turcia si al Garanti Mortgage Turcia. Nascut in 1963, Ufuk Tandoğan a absolvit Universitatea de Economie si stiinte Administrative din Uludag, este casatorit si are un copil.
Ufuk Tandoğan il succede pe Murat Atay in functia de Director General al Garanti Bank in Romania. Domnul Atay a preluat conducerea Garanti Mortgage in Turcia, companie lider pe segmentul creditelor ipotecare.
Garanti Bank Romania a avut o dinamica accentuata in ultimii cinci ani, in ciuda conditiilor economice precare: s-a dezvoltat ca banca universala si a trecut de la statutul de sucursala a unei banci straine la cel de banca locala. De asemenea, Garanti Bank a urcat pe locul 13, de la locul 27 in anul 2007, in clasamentul bancilor care activeaza pe piata locala, dupa marimea activelor.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)